Agenda en actualiteiten

 

 

Kleinschalige familieopstellingen en opstellingen met het Verlangen

 

Je kunt je nu aanmelden voor: 


Zaterdag 09-10     10.00 tot uiterlijk 17.00 uur

Vrijdag 29-10        14.00 tot uiterlijk 19.00 uur

(Eindtijd afhankelijk van het aantal vraagstellers)

Er zijn voor alle data al een aantal persoonlijke opstellingen gepland. Wees er daarom snel bij als je graag als vraagsteller wil deelnemen. Er is op alle data nog ruimschoots plaats voor representanten.

Tot ik weer met grotere groepen kan werken, organiseer ik de workshops in de praktijk aan de Hoofdstraat 190 in Schijndel

 

 

Covid richtlijn: 

Spelregels voor uw en mijn veiligheid, zoals ontwikkeld door de beroepsverenigingen. Ik heb ze wat aangepast aan de concrete situatie in mijn praktijk.

Als u en ik deze respecteren, beschermen we onszelf, elkaar en anderen.

      Ik plan mijn afspraken zo, dat er geen cliënten in de wachtruimte zijn; meestal is de klant vóór u al vertrokken. Mocht die er toch nog zijn: er is ruimte genoeg om elkaar te passeren. Kom op tijd, maar niet te vroeg.

      Het toilet gebruikt u bij voorkeur niet. Soms is dat echter onvermijdelijk. Er zijn op het toilet middelen aanwezig om te ontsmetten vóór en na gebruik. Zolang de pandemie duurt, gebruik ik wegwerp handdoekjes.

      Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis, uw eventuele chauffeur buiten.

      Neemt u zo weinig mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak.

      Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met zeep of desinfecterende handgel. Die is ook voor u beschikbaar.

      Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk.

      Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand

      Voor zover noodzakelijk en mogelijk begeleid ik lichaamswerk- en ademsessies en ook de individuele opstellingen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiek contact tot een minimum beperkt.

      Indien u zich angstig voelt om te komen, of wanneer u ziekteverschijnselen heeft, dan is een telefonisch of video-consult nog steeds mogelijk. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar gedeclareerd en tellen mee in uw totaalaantal vergoedingen

      Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd

      Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.